Specifika managementu české fotbalové reprezentace - Hüblová, Anika; Malý, Milan, 1936-; Velinov, Emil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat zvláštnosti a současnou praxi řízení české fotbalové reprezentace a navrhnout možnosti zlepšení s využitím obecných principů managementu.Vymezuje základní obecné pojmy managementu a detailněji se věnuje řízení fotbalové reprezentace ČR - týmu A. Zaměřuje se i na hlavní manažerské funkce a jejich praktické používání u reprezentačního týmu. Nejrozsáhlejší část práce se věnuje podrobnějšímu popisu a rozboru obecných principů managementu a manažerských funkcí, jako jsou rozhodování, plánování, organizování a kontrola, a jejich aplikaci v řídící praxi české reprezentace. Závěrem jsou zdůrazněna specifika managementu fotbalové reprezentace ČR - týmu A a navržena opatření ke zlepšení této řídící činnosti.
Vedoucí práce: Milan Malý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses