Analýza a návrh optimalizace podnikových procesů v oblasti spisové služby - Vosecký, Ondřej; Chlapek, Dušan; Hemala, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Diplomová práce se zabývá optimalizací spisové služby Českého telekomunikačního úřadu. Práce definuje tři základní cíle. První cíl je popis aktuálního stavu spisové služby pomocí procesního modelování. Druhý cíl je identifikovat potenciál zlepšení v rámci dané procesní skupiny. To znamená stanovení priorit procesů, odhad aktuální a požadované úrovně zralosti procesů, stanovení klíčových aktivit, stanovení požadované úrovně popisu procesů a zpracování snímkovacích tabulek. Tyto činnosti jsou v úvodu práce metodicky podloženy teoretickým textem. V závěru práce je zhodnocení limitů, které vyplynuly z předchozích kapitol zjištění potenciálu zlepšení. Stěžejní cíl práce je návrh optimalizace celé procesní skupiny formou projektů.
Vedoucí práce: Dušan Chlapek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses