Role centrál cestovního ruchu v ekonomické diplomacii - Šorna, Jan; Indrová, Jarmila; Petrů, Zdenka, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Hlavním cílem práce je zhodnotit pozici centrály cestovního ruchu v ekonomické diplomacii na příkladu České republiky. První dvě kapitoly se zabývají pohledem literatury cestovního ruchu, třetí a čtvrtá kapitola zkoumá pohled literatury ekonomické diplomacie. Poté v páté kapitole se dávají oba pohledy dohromady. V rámci práce byl proveden primární průzkum, který zkoumá spolupráci mezi CzechTourism a ekonomickými diplomaty a také jejich agendou cestovního ruchu. V závěrečné osmé kapitole se nachází analýza průzkumu.
Vedoucí práce: Jarmila Indrová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses