Strukturální fondy EU a jejich využití ve venkovském cestovním ruchu - Veselá, Tereza; Petrů, Zdenka, 1953-; Kalábová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Diplomová práce se zabývá uplatněním finančních prostředků ze strukturálních a investičních fondů EU ve venkovském cestovním ruchu v České republice. Hlavním cílem práce je definovat možnosti pro podporu venkovského cestovního ruchu z ESI fondů v daném období. V práci je uveden konkrétní příklad podnikatelského plánu na založení agroturistického zařízení v Libereckém kraji s podporou prostředků z fondů EU. Podnikatelský plán bude následně realizován v praxi.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses