Porovnání investičních variant rekreačního zařízení Eden Jinolice - Adámek, Vojtěch; Sieber, Patrik, 1977-; Kuchár, Róbert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou investičního rozhodování. Cílem práce je vyhodnocení optimálních investičních variant z předem stanovených investičních příležitostí pro majitele společnosti. Práce je rozdělena na teoreticko-metodologickou část, ve které jsou shrnuty veškeré metody a postupy, a na část praktickou. Praktická část je tvořena zejména výpočty čisté současné hodnoty, jejichž vybraná vstupní data jsou následně podrobena analýze citlivosti. Aplikace těchto aparátů odhaluje optimální investiční příležitosti, respektive optimální kombinaci.
Vedoucí práce: Patrik Sieber
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses