Tvorba uživatelského rozhraní mobilního ovladače pro interaktivní obrazovky - Nová, Jana; Novotný, Ota, 1971-; Daněk, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Cílem této diplomové práce je vytvoření responsivní frontendové části mobilního ovladače pro aplikace na interaktivních obrazovkách s využitím moderních frontendových technologií. V teoretických kapitolách je čtenář seznámen se základními principy přístupnosti a použitelnosti včetně představení testovacích nástrojů, kterými lze tyto principy kontrolovat. Dílčím cílem práce je vytvoření stručného průvodce moderními frontendovými nástroji a technologiemi jako jsou například frontendové frameworky, CSS preprocesory či nástroje pro automatizaci úloh na frontendu. V praktické části jsou také tyto popsané nástroje a technologie využity pro tvorbu mobilního ovladače.
Vedoucí práce: Ota Novotný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses