Návrhové vzory v jazyku PHP - Škovran, Jan; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Mazánek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Cílem práce je prozkoumat podporu paradigmat objektově orientovaného programování a funkcionálního programování a možnosti implementace návrhových vzorů v jazyku PHP. Vybrané návrhové vzory jsou implementovány v jednoduchých příkladech s ukázkami kódu. Na základě těchto informací jsou připraveny doporučení pro úpravu kurzů PHP na VŠE.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses