Elektronické volby a jejich implementace ve Straně svobodných občanů - Štross, Pavel; Bruckner, Tomáš, 1974-; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou a implementací elektronických voleb ve Straně svobodných občanů. Jejím obsahem je rešeršní část a praktická část. Rešeršní část se zabývá volbami a řešeními elektronických voleb, zatímco praktická část analýzou a implementací elektronických voleb ve Straně svobodných občanů. Prvním cílem je poskytnout znalosti, které je nutné použít pro praktickou část práce. A to průzkumem této problematiky a zároveň již realizovaných řešení elektronických voleb ve světě. Druhým cílem je připravit funkční implementaci elektronických voleb ve Straně svobodných občanů. Pro splnění tohoto cíle je provedena analýza a návrh řešení implementace. Přínos autora v této diplomové práci spočívá v naplnění stanovených cílů. Při zpracování práce je proveden výzkum problematiky voleb a elektronických voleb. Po získání těchto znalostí je autorem provedena analýza, návrh řešení implementace a implementace elektronických voleb ve Straně svobodných občanů.
Vedoucí práce: Tomáš Bruckner
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses