e-Government a jeho rozvoj na Slovensku - Misák, Tomáš; Přibil, Jiří, 1977-; Bína, Vladislav, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Diplomová práca "e-Government a jeho rozvoj na Slovensku" sa zaoberá dôvodom vzniku e-Governmentu a jeho rozvojom na Slovensku. Ďalej zisťuje úskalia a podmienky, ktoré je potrebné brať do úvahy pri zavádzaní e-Governmentu, ako napríklad dostupnosť pripojenia na internet pre občanov. Alebo či má krajina dostatok financií na rozvoj siete pre správne fungovanie. Práca ďalej skúma poskytované služby a ich využívanie občanmi na Slovensku, ako aj názor občanov na informatizáciu verejnej správy. Na záver navrhuje, ako občanov viacej motivovať aby využívali e-Government vo svojich každodenných životoch
Vedoucí práce: Jiří Přibil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: veřejná správa; elektronická veřejná správa; management [obor dipl. práce]; e-Government; diplomové práce; public administration; electronic government; master's theses