Ocenění firmy Zetor Tractors, a.s. - Richterová, Judita; Strouhal, Jiří, 1980-; Pinka, Dušan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Cílem této diplomové práce je ocenit společnost ZETOR TRACTORS a.s. Práce je koncipována do dvou částí. První - teoretická část obsahuje pojmy, postupy a metody, které je nezbytné definovat před samotným oceněním. Podrobněji je popsána strategická analýza a její součásti, finanční analýza, postup při sestavení finančního plánu a jednotlivé metody oceňování. V druhé praktické části jsou zmíněné metody aplikovány na společnost ZETOR TRACTORS a.s. V závěru diplomové práce je společnost oceněna metodou DCF ve formě entity a metodou EVA.
Vedoucí práce: Jiří Strouhal
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses