Analýza nabídky kulturního turismu v Karlových Varech - Víchová, Simona (2016)
Cílem diplomové práce je zhodnocení nabídky kulturního turismu v Karlových Varech. Práce se snaží prostřednictvím dostupných teorií vztahujících se ke kulturnímu produktu, nabídky v turismu a cestovnímu ruchu prokázat důležitost a význam kulturního turismu v cestovním ruchu Karlových Varů. Analýza v praktické části využívá teorii rozdělení nabídky kulturního turismu a teorii expertních rozhovorů. Provedená analýza v závěru zhodnocuje nabídku kulturního turismu, popisuje její negativa, pozitiva a doporučení do budoucna.