Analýza nabídky kulturního turismu v Karlových Varech - Víchová, Simona; Tyslová, Irena; Dianová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem diplomové práce je zhodnocení nabídky kulturního turismu v Karlových Varech. Práce se snaží prostřednictvím dostupných teorií vztahujících se ke kulturnímu produktu, nabídky v turismu a cestovnímu ruchu prokázat důležitost a význam kulturního turismu v cestovním ruchu Karlových Varů. Analýza v praktické části využívá teorii rozdělení nabídky kulturního turismu a teorii expertních rozhovorů. Provedená analýza v závěru zhodnocuje nabídku kulturního turismu, popisuje její negativa, pozitiva a doporučení do budoucna.
Vedoucí práce: Irena Tyslová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses