Návrh uživatelského rozhraní a implementace aplikace pro vykonávání testů v nástroji TestLink - Skalický, Tomáš (2016)
Cílem této diplomové práce je návrh uživatelského rozhraní a implementací aplikace, která slouží pro vykonávání testů v nástroji pro podporu testování TestLink. Tato aplikace má za cíl zefektivnit a zjednodušit proces vykonávání testů v tomto nástroji. Teoretická část práce je zaměřená na popis funkcí a rozhraní nástroje TestLink a jeho porovnání s dalšími podobnými nástroji. Praktická část se zabývá analýzou a návrhem uživatelského rozhraní a implementací vytvářené aplikace. Výstupem práce je kromě samotné aplikace také knihovna v jazyce PHP, která slouží pro komunikaci s programovým rozhraním nástroje TestLink a zjednodušuje tvorbu dalších podobných aplikací.