Návrh uživatelského rozhraní a implementace aplikace pro vykonávání testů v nástroji TestLink - Skalický, Tomáš; Buchalcevová, Alena, 1958-; Veselka, Marcel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Cílem této diplomové práce je návrh uživatelského rozhraní a implementací aplikace, která slouží pro vykonávání testů v nástroji pro podporu testování TestLink. Tato aplikace má za cíl zefektivnit a zjednodušit proces vykonávání testů v tomto nástroji. Teoretická část práce je zaměřená na popis funkcí a rozhraní nástroje TestLink a jeho porovnání s dalšími podobnými nástroji. Praktická část se zabývá analýzou a návrhem uživatelského rozhraní a implementací vytvářené aplikace. Výstupem práce je kromě samotné aplikace také knihovna v jazyce PHP, která slouží pro komunikaci s programovým rozhraním nástroje TestLink a zjednodušuje tvorbu dalších podobných aplikací.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses