Optimalizace manipulační techniky v podniku Nestlé Česko s.r.o., závod ZORA Olomouc - Kovář, Jiří (2016)
Tato diplomová práce pojednává o optimálním způsobu obměny manipulační techniky v podniku Nestlé Česko s.r.o., závod ZORA Olomouc. Teoretické část obecně popisuje problematiku skladování a zaměřuje se hlavně na manipulační prostředky a manipulační techniku. Následující analytická část se konkrétně zaměřuje na podnik Nestlé Česko s.r.o., závod ZORA Olomouc s hlavním cílem zanalyzovat a zoptimalizovat stávající manipulační techniku.