Optimalizace manipulační techniky v podniku Nestlé Česko s.r.o., závod ZORA Olomouc - Kovář, Jiří; Jirsák, Petr; Suchánek, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Tato diplomová práce pojednává o optimálním způsobu obměny manipulační techniky v podniku Nestlé Česko s.r.o., závod ZORA Olomouc. Teoretické část obecně popisuje problematiku skladování a zaměřuje se hlavně na manipulační prostředky a manipulační techniku. Následující analytická část se konkrétně zaměřuje na podnik Nestlé Česko s.r.o., závod ZORA Olomouc s hlavním cílem zanalyzovat a zoptimalizovat stávající manipulační techniku.
Vedoucí práce: Petr Jirsák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses