Inovačný audit ako nástroj zvýšenia inovačnej výkonnosti podniku - Jakúbek, Marek; Špaček, Miroslav, 1954-; Kubovský, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Schopnosť podniku inovovať tvorí jeden z najdôležitejších predpokladov udržania si konkurenčnej pozície a zabezpečenia budúceho rastu. Existuje predpoklad, že malé a stredné podniky nevenujú príliš veľkú pozornosť manažmentu inovácií. Práca sa zaoberá inovačným auditom ako nástrojom slúžiacim pre zhodnotenie súčasnej situácie manažmentu inovácií a inovačných aktivít v podniku Memsource a.s. Cieľom tejto práce je pomocou inovačného auditu identifikovať silné a slabé stránky oblastí ovplyvňujúcich inovácie a navrhnúť zlepšenia v oblasti manažmentu inovácií v danom podniku. Výsledkom vykonania inovačného auditu je poskytnutie obrazu o skutočnej situácií manažmentu inovácií v danom podniku, pričom sú formulované odporúčania za účelom zvýšenia inovačnej výkonnosti podniku.
Vedoucí práce: Miroslav Špaček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses