Analýza rizika strategického podnikatelského plánu společnosti KOVOFINIŠ s.r.o. - Mohoritová, Eva; Špička, Jindřich, 1981-; Heřman, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem práce této práce je zjištění rizikových faktorů, které na společnost působí, změření jejich vlivu na diskontované cash flow podniku (DCF) a stanovení opatření proti těmto rizikovým faktorům. První část práce obsahuje teoretický a metodologický základ ke zpracování praktické části práce. Ve druhé, praktické části je představena analyzovaná společnost KOVOFINIŠ s.r.o. U této společnosti je provedena strategická a finanční analýza, aby bylo možné zjistit rizikové faktory. Dále je sestaven finanční plán této společnosti na nadcházející tři roky a provedena finanční analýza tohoto plánu. Dalším krokem je výpočet diskontovaného cash flow (DCF), na které budou zjišťovány vlivy rizikových faktorů. Rizika je nutné minimalizovat, a proto bude v poslední části navrhnuta strategie k jejich zmenšení.
Vedoucí práce: Jindřich Špička
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses