Metodika implementácie open source ERP v MSP - Polák, Tomáš (2016)
Táto práca sa zaoberá problematikou implementácie open source ERP systémov v prostredí malých a stredných podnikov. Hlavným cieľom práce je zostavenie metodiky implementácie open source ERP systémov. Naplneniu predchádza stanovanie manifestu, z ktorého metodika vychádza a zhodnotenie oblasti implementačných metodík. Popísaná metodika je následne overená pomocou prípadovej štúdie. Hlavným prínosom práce je zostrojená metodika, ktorá popisuje spôsob implementácie OS ERP podporujúci úspešné nasadenie podnikových informačných systémov a eliminujúci často sa vyskytujúce nedos-tatky.