Metodika implementácie open source ERP v MSP - Polák, Tomáš; Gála, Libor, 1965-; Lieb, Dušan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Táto práca sa zaoberá problematikou implementácie open source ERP systémov v prostredí malých a stredných podnikov. Hlavným cieľom práce je zostavenie metodiky implementácie open source ERP systémov. Naplneniu predchádza stanovanie manifestu, z ktorého metodika vychádza a zhodnotenie oblasti implementačných metodík. Popísaná metodika je následne overená pomocou prípadovej štúdie. Hlavným prínosom práce je zostrojená metodika, ktorá popisuje spôsob implementácie OS ERP podporujúci úspešné nasadenie podnikových informačných systémov a eliminujúci často sa vyskytujúce nedos-tatky.
Vedoucí práce: Libor Gála
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses