Analýza trhu ECM riešení a vývojových trendov v oblasti - Ivanko, Lukáš (2016)
Diplomová práca sa zaoberá analýzou trhu ECM riešení a vývojových trendov v oblasti. Teoretická časť práce je zameraná na vymedzenie teoretických predpokladov týkajúcich sa problematiky. Jej záverom je zhodnotenie vývojových trendov v ECM oblasti. Praktickou časťou je samotná analýza trhu a následná detailná analýza vybraných poskytovateľov a ich ECM riešení, ktoré sú analyzované podľa stanovených kritérií. Práca končí zhrnutím vykonanej analýzy a hodnotením vybraných poskytovateľov.