Analýza trhu ECM riešení a vývojových trendov v oblasti - Ivanko, Lukáš; Pour, Jan; Derfler, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Diplomová práca sa zaoberá analýzou trhu ECM riešení a vývojových trendov v oblasti. Teoretická časť práce je zameraná na vymedzenie teoretických predpokladov týkajúcich sa problematiky. Jej záverom je zhodnotenie vývojových trendov v ECM oblasti. Praktickou časťou je samotná analýza trhu a následná detailná analýza vybraných poskytovateľov a ich ECM riešení, ktoré sú analyzované podľa stanovených kritérií. Práca končí zhrnutím vykonanej analýzy a hodnotením vybraných poskytovateľov.
Vedoucí práce: Jan Pour
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses