Podnikatelský plán - Kalfař, Martin (2017)
Cílem diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu za účelem založení cestovní kanceláře. První, teoretická část práce přiblíží oblast cestovního ruchu, základní informace o podnikatelském plánu a jeho doporučenou strukturu. V praktické části bude sestaven konkrétní podnikatelský plán s analýzou potřebných částí pro fungování cestovní kanceláře. Plán bude mít za cíl určit, zda má podnikatelský nápad šanci uspět.