Podnikatelský plán - Kalfař, Martin; Srpová, Jitka, 1957-; Loučková, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Cílem diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu za účelem založení cestovní kanceláře. První, teoretická část práce přiblíží oblast cestovního ruchu, základní informace o podnikatelském plánu a jeho doporučenou strukturu. V praktické části bude sestaven konkrétní podnikatelský plán s analýzou potřebných částí pro fungování cestovní kanceláře. Plán bude mít za cíl určit, zda má podnikatelský nápad šanci uspět.
Vedoucí práce: Jitka Srpová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses