Analýza motivace a spokojenosti zaměstnanců - Šrámková, Jana; Legnerová, Kateřina, 1965-; Palíšková, Marcela, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem diplomové práce je zjistit aktuální stav motivace a spokojenosti zaměstnanců ve vybrané společnosti a následné navržení doporučení pro zlepšení situace. Nejdříve jsou teoreticky vymezeny základní pojmy - motivace, vybrané motivační teorie, stimulace, motivační programy a pracovní spokojenost. V praktické části je pak představena společnost, ve které byl průzkum realizován. Z metodiky výzkumu bylo zvoleno dotazníkové šetření a individuální polostandardizované rozhovory. Rozhovory byly uskutečněny s vedením a vybranými pracovníky. V závěru práce jsou zpracovány výsledky analýzy a navržena doporučení na zlepšení motivace a spokojenosti zaměstnanců.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses