Možnosti rozšírení open-source riešení elektronického obchodovania na českom trhu - Mišenko, Jakub (2016)
Hlavnou témou tejto práce je analýza open source riešení pre elektronické obchodovanie na českom trhu a možností ich rozšírenia. Cieľom práce je opísať open source riešenia a zmapovať dostupné rozšírenia ako sú moduly pre dopravu a logistiku, prepojenie s účtovými systémami, platobné metódy, porovnávače cien a podobné moduly rozširujúce funkcie elektronického obchodu. Ďalej je venovaná inštalácii PrestaShopu a jeho základným modulom, ku ktorým je pridané porovnanie s podobnými, ale platenými verziami.