Možnosti rozšírení open-source riešení elektronického obchodovania na českom trhu - Mišenko, Jakub; Šebesta, Michal; Jelínek, Ivan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Hlavnou témou tejto práce je analýza open source riešení pre elektronické obchodovanie na českom trhu a možností ich rozšírenia. Cieľom práce je opísať open source riešenia a zmapovať dostupné rozšírenia ako sú moduly pre dopravu a logistiku, prepojenie s účtovými systémami, platobné metódy, porovnávače cien a podobné moduly rozširujúce funkcie elektronického obchodu. Ďalej je venovaná inštalácii PrestaShopu a jeho základným modulom, ku ktorým je pridané porovnanie s podobnými, ale platenými verziami.
Vedoucí práce: Michal Šebesta
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses