Podnikatelský plán tematicky zaměřené restaurace - Kűchler, Jiří; Hartman, Ladislav; Habrmanová, Blanka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou vypracování podnikatelského plánu pro tematicky zaměřenou restauraci ve městě Zlíně. Tematicky zaměřenou restaurací je přitom myšlena originální steaková restaurace koncipovaná v severoamerickém stylu. Práce se skládá celkem ze dvou částí a to z části teoretické a části praktické. V teoretické části je nejdříve krátce věnována pozornost některým otázkám, které souvisejí s podnikatelem a podnikáním. Jako další je pak rozebrána podstata podnikatelského plánu a základní zásady, které je žádoucí dodržovat při jeho zpracovávání. V neposlední řadě je pak v teoretické části nastíněna vhodná struktura podnikatelského plánu včetně popisu jednotlivých částí. Praktická část práce je pak tvořena podnikatelským plánem tematicky zaměřené restaurace, kdy tento plán je v prvé řadě vypracován pro účely zakladatele, kterým je současně i autor diplomové práce.
Vedoucí práce: Ladislav Hartman
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses