Ocenění společnosti HOLLANDIA Karlovy Vary, s.r.o. - Račák, Rostislav; Kislingerová, Eva, 1950-; Strouhal, Jiří, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Tato práce se zabývá oceňováním podniku. Je popisována metodika oceňování, která je poté aplikována na zjištění tržní hodnoty společnosti Hollandia Karlovy Vary a.s., která se zabývá výrobou a prodejem jogurtů a jogurtových produktů.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses