Freelance fotografie - Barešová, Jitka (2016)
Tato bakalářská práce představuje příručku pro fotografy začátečníky, kteří by se chtěli stát fotografy na volné noze. První část této práce je přehledem základních fotografických oborů a trendů v těchto oblastech. Druhá část této práce se věnuje marketingu fotografa. Dále je tato práce doplněna o problematiku určování ceny a vytváření portfolia.