Budování a využívání menších počítačových sítí - Borecký, Jiří (2016)
Bakalářská práce se zabývá budováním a využíváním menších počítačových sítí. Pro vybudování kvalitnější a efektivnější počítačové sítě byla použita firemní síť rodičů, která slouží hlavně k provozování účetnictví. Jako vstupní informace posloužila vytvořená analýza současného stavu počítačové sítě. Následuje vytvoření návrhu vedoucí ke zlepšení počítačové sítě a následné testování, zda tento návrh byl úspěšný.