Budování a využívání menších počítačových sítí - Borecký, Jiří; Pinkas, Otakar, 1942-; Šmejkal, Ivo; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Bakalářská práce se zabývá budováním a využíváním menších počítačových sítí. Pro vybudování kvalitnější a efektivnější počítačové sítě byla použita firemní síť rodičů, která slouží hlavně k provozování účetnictví. Jako vstupní informace posloužila vytvořená analýza současného stavu počítačové sítě. Následuje vytvoření návrhu vedoucí ke zlepšení počítačové sítě a následné testování, zda tento návrh byl úspěšný.
Vedoucí práce: Otakar Pinkas
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses