Porovnání rozdílů ve zdanění při různých formách podnikání v ČR a ve Švédsku - Jaševová, Alžběta (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá srovnáním zdanění při různých formách podnikání v České republice a ve Švédsku. Cílem práce je zjistit a porovnat rozdíly v efektivním zdanění fyzických a právnických osob v České republice a ve Švédsku při různých hladinách příjmů a následná analýza těchto zjištěných výsledků, přičemž se soustředí na osoby samostatně výdělečně činné a společnosti s ručením omezením a na obdoby těchto společností ve Švédsku.