Porovnání rozdílů ve zdanění při různých formách podnikání v ČR a ve Švédsku - Jaševová, Alžběta; Kubátová, Květa, 1952-; Beneš, Jonáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá srovnáním zdanění při různých formách podnikání v České republice a ve Švédsku. Cílem práce je zjistit a porovnat rozdíly v efektivním zdanění fyzických a právnických osob v České republice a ve Švédsku při různých hladinách příjmů a následná analýza těchto zjištěných výsledků, přičemž se soustředí na osoby samostatně výdělečně činné a společnosti s ručením omezením a na obdoby těchto společností ve Švédsku.
Vedoucí práce: Květa Kubátová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses