Zadávání veřejných zakázek na MPSV v letech 2011-2015 - Zdychynec, Tomáš (2016)
Předmětem této práce je efektivnost systému zadávání veřejných zakázek na Ministerstvu práce v letech 2011-2015. V první části jsou vysvětleny základní pojmy v oblasti veřejných zakázek vždy z různých úhlů pohledu. Druhá část se zabývá legislativou upravující zadávání veřejných zakázek na MPSV a následně analýzou systému zadávání veřejných zakázek u nadlimitních (podlimitních) a veřejných zakázek malého rozsahu a jejich kontrola. Poslední část se věnuje kvantitativní analýze získaných dat o veřejných zakázkách, ze kterých jsou vyvozeny závěry ohledně správnosti systému zadávání veřejných zakázek.