Analýza spokojnosti zákazníkov vo vybranom reštauračnom zariadení - Kováčová, Dominika (2016)
Táto bakalárska práca na tému analýza spokojnosti zákazníkov vo vybranom reštauračnom zariadení sa zameriava hlavne na pojmy zákazník, marketing a marketingový výskum. Cieľom práce je vykonať marketingový výskum vo vybranej reštaurácii 15. poledník a po vypátraní nedostatkov navrhnúť vhodné riešenia a zlepšenia samotnému majiteľovi. Bakalárska práca je rozdelená na dve časti. V prvej časti sú rozobrané teoretické stránky problematiky. Uvádza sa aj pojem marketing, pretože práve z neho marketingový výskum vychádza, ďalej je podrobne popísaný marketingový výskum a na záver sa práca zameriava na teóriu zákazníka, ktorého definícia je pre prácu potrebná. V druhej, praktickej časti bakalárskej práce je popísaný samostatný výskum, jeho kroky a postupy. V závere sa nachádzajú konkrétne návrhy a odporučenia majiteľovi reštaurácie