Analýza spokojnosti zákazníkov vo vybranom reštauračnom zariadení - Kováčová, Dominika; Oberhel, Martin; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2016)
Táto bakalárska práca na tému analýza spokojnosti zákazníkov vo vybranom reštauračnom zariadení sa zameriava hlavne na pojmy zákazník, marketing a marketingový výskum. Cieľom práce je vykonať marketingový výskum vo vybranej reštaurácii 15. poledník a po vypátraní nedostatkov navrhnúť vhodné riešenia a zlepšenia samotnému majiteľovi. Bakalárska práca je rozdelená na dve časti. V prvej časti sú rozobrané teoretické stránky problematiky. Uvádza sa aj pojem marketing, pretože práve z neho marketingový výskum vychádza, ďalej je podrobne popísaný marketingový výskum a na záver sa práca zameriava na teóriu zákazníka, ktorého definícia je pre prácu potrebná. V druhej, praktickej časti bakalárskej práce je popísaný samostatný výskum, jeho kroky a postupy. V závere sa nachádzajú konkrétne návrhy a odporučenia majiteľovi reštaurácie
Vedoucí práce: Martin Oberhel
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: spotřebitelské chování; marketing; marketingový výzkum; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; consumer behavior; marketing; marketing research; bachelor's theses