Analýza společensky odpovědných aktivit vybraného podniku - Matějka, Tomáš (2017)
Předmětem diplomové práce Analýza společensky odpovědných aktivit ve vybraném podniku je analýza CSR aktivit, které podnik aktuálně vykonává. Cílem diplomové práce je pomoci firmě zjistit, zda se má aktivně věnovat zavedení konceptu CSR. A také navrhnout první kroky, která má firma realizovat při jeho případném zavádění