Analýza společensky odpovědných aktivit vybraného podniku - Matějka, Tomáš; Musil, Martin, 1976-; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Předmětem diplomové práce Analýza společensky odpovědných aktivit ve vybraném podniku je analýza CSR aktivit, které podnik aktuálně vykonává. Cílem diplomové práce je pomoci firmě zjistit, zda se má aktivně věnovat zavedení konceptu CSR. A také navrhnout první kroky, která má firma realizovat při jeho případném zavádění
Vedoucí práce: Martin Musil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: stakeholders; společenská odpovědnost firem; management [obor dipl. práce]; metoda KORP; implementace CSR; diplomové práce; stakeholders; corporate social responsibility; master's theses