Efektivita komunikačních nástrojů v návaznosti na průzkum spokojenosti zaměstnanců - Jehnětová, Lucie; Ezrová, Hana, 1941-; Marušinec, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Práce se zabývá efektivitou komunikačních nástrojů ve vybrané společnosti. Cílem je popsat jednotlivé komunikační nástroje, analyzovat jejich efektivitu a navrhnout řešení u problémových komunikačních nástrojů. Objektem práce je středně velká společnost působící v oblasti logistiky. V diplomové práci jsou využity metody dotazníkový výzkum, analýza interní dokumentace a pozorování. V závěru diplomové práce je zhodnocena efektivita komunikačních prostředků v návaznosti na průzkum spokojenosti zaměstnanců a jsou doporučena některá zlepšení pro efektivnější využití komunikačních nástrojů ve vybrané společnosti
Vedoucí práce: Hana Ezrová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: interpersonální komunikace; kultura organizace; komunikační dovednosti; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; interpersonal communication; corporate culture; communication skills; master's theses