Likvidace obchodní korporace v ČR - Ješutová, Tereza; Vomáčková, Hana; Randáková, Monika, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou likvidace obchodní korporace v České republice. Celý průběh likvidace od samotného rozhodnutí až do výmazu společnosti z obchodního rejstříku je rozebrán z účetního, daňového i právního pohledu Jsou zde popsány práva a povinnosti likvidátora i možnost přechodu z likvidace do insolvenčního řízení. Zjištěné poznatky jsou v praktické části demonstrovány na konkrétních příkladech vybraných z obchodního rejstříku.
Vedoucí práce: Hana Vomáčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses