Vývoj inkasa daně z nemovitých věcí v České republice - Krylová, Kateřina; Láchová, Lenka, 1959-; Kouba, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Diplomová práce analyzuje vývoj inkasa daně z nemovitých věcí v období 2009 až 2015 ve vybraných obcích České republiky v členění podle typů pozemků a staveb. Pro analýzu jsem si vybrala některé obce Pardubického kraje: Litomyšl, Moravská Třebová, Vysoké Mýto, Ústí nad Orlicí, Česká Třebová a Lanškroun. Dílčím cílem je analyzovat vývoj uplatňování koeficientů v jednotlivých městech s dopadem na výši inkasa daně a výpočet zvýšení inkasa pomocí koeficientů.
Vedoucí práce: Lenka Láchová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses