Formováni cen a výnosností obchodovatelných dluhopisů neobchodovatelných emitentů - "dluhopisové IPO" - Sushkova, Alina; Brabenec, Tomáš; Lepič, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Práce je zaměřena na problematiku primární emise dluhopisů nefinančními podniky na pražské burze. V teoretické časti byly uvedeny hlavní parametry cenných papírů, finanční ukazatele firem, které formují rizikovou prémii a možnosti volby bezrizikové základny. Praktická část představuje vyhodnocení cenotvorných faktorů na příkladu vybraných emisí uskutečněných na pražské burze.
Vedoucí práce: Tomáš Brabenec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses