Daně z osobních důchodů a korporací v Irsku - Dao, Trang; Kubátová, Květa, 1952-; Morávková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá daňovým systémem v Irsku, konkrétně jeho důchodovými daněmi a jejich komparací s jinými zeměmi Evropské unie. V první části je obecně definována osobní daň a korporátní daň v Irské republice. Následuje analýza daně z příjmu fyzických a právnických osob ve vybraných zemí Evropské unie, na základě které se jednotlivé systémy pak porovnávají s Irským. V poslední části se pomocí analogie vyhodnocují podobné znaky a odlišné znaky v systémech.
Vedoucí práce: Květa Kubátová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses