Ocenění 100% obchodního podílu na společnosti NEOLUXOR, s.r.o. - Fořtová, Kristýna; Brabenec, Tomáš; Körtvelyová, Adéla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Cílem této diplomové práce je ocenění společnosti NEOLUXOR, s. r. o. k datu ocenění, které je stanoveno na 31. prosince 2014. Tato společnost provozuje jednu z nejvýznamnějších sítí zabývajících se maloobchodním prodejem knih. Ocenění společnosti bude stanoveno na základě tržní hodnoty. Po představení společnosti následuje finanční a strategická analýza. Na základě kapitoly Generátory hodnoty je sestaven finanční plán. Ocenění je provedeno metodou DCF entity, jako doplňkové ocenění byla použita metoda odvětvových multiplikátorů.
Vedoucí práce: Tomáš Brabenec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses