Ekonomické faktory ovplyvňujúce popularitu vlády na Slovensku - Bialko, Matúš; Pavel, Jan, 1978-; Vítek, Leoš, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Cieľom tejto diplomovej práce je zistiť, aký vplyv majú (hlavne) ekonomické faktory na popularitu vlády Slovenskej republiky. Pre potrebu tejto práce boli použité dáta z obdobia 2004-2016. Práca je rozdelená do dvoch častí. V prvej časti sú popísané teoretické aspekty prístupu k popularite vlády, vrátane historického prehľadu vlád na Slovensku. Druhá časť je praktická, v ktorej je vysvetlená metodika k modelovaniu a taktiež samotné výsledky ekonometrickej analýzy. V závere práce sa uvádza záverečné zhrnutie dosiahnutých výsledkov.
Vedoucí práce: Jan Pavel
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses