Vztah zaměstnance a zaměstnavatele v účetnictví a v daních - Richtáriková, Paulína; Müllerová, Libuše, 1945-; Černý, Václav, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Diplomová práce se zaměřuje na problematiku vztahu zaměstnance a zaměstnavatele v oblasti účetnictví a daní. Provádí čtenáře procesem od vzniku pracovněprávního vztahu až po jeho ukončení. Stěžejní oblasti představuje daň z příjmu a sociální pojištění, z kterých jak pro zaměstnavatele, tak i pro zaměstnance plynou nejrůznější práva a povinnosti. V závěru práce je na modelové situaci demonstrován průběh pracovního poměru.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses