Ocenění fotbalového klubu FC Slovan Liberec - Nekvindová, Martina (2016)
Diplomová práce si klade za cíl nalézt vhodný přístup k ocenění českých fotbalových klubů a aplikovat tento přístup při ocenění společnosti FC SLOVAN LIBEREC. Práce se zabývá specifiky fotbalového podnikání a jejich vlivem na volbu vhodné oceňovací metody pro fotbalové kluby. V praktické části je stanovena tržní hodnota společnosti FC SLOVAN LIBEREC k datu ocenění 31. 12. 2015. Ocenění společnosti je provedeno na základě vypracované strategické a finanční analýzy.