Ocenění fotbalového klubu FC Slovan Liberec - Nekvindová, Martina; Mařík, Miloš, 1947-; Luxemburk, Patrik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Diplomová práce si klade za cíl nalézt vhodný přístup k ocenění českých fotbalových klubů a aplikovat tento přístup při ocenění společnosti FC SLOVAN LIBEREC. Práce se zabývá specifiky fotbalového podnikání a jejich vlivem na volbu vhodné oceňovací metody pro fotbalové kluby. V praktické části je stanovena tržní hodnota společnosti FC SLOVAN LIBEREC k datu ocenění 31. 12. 2015. Ocenění společnosti je provedeno na základě vypracované strategické a finanční analýzy.
Vedoucí práce: Miloš Mařík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses