Ocenění Raiffeisenbank, a.s. - Horáková, Klára (2016)
Cílem této práce je ocenění vybrané komerční banky. První část práce se věnuje specifikům komerčních bank ve srovnání s nefinančními podniky. Druhá část práce analyzuje metody využívané při oceňování komerčních bank. Třetí část se pak zaobírá oceněním Raiffeisenbank a.s. Nejprve je provedena finanční a strategická analýza, následně je sestaven finanční plán a na závěr je provedeno výsledné ocenění.